Gamen.nl Logo
Nedvanced. Betaalbare webhosting advanced!!
menu
Disclaimer

Algemeen

Op deze website vindt u links naar andere sites. Wij hebben geen invloed op de inhoud van deze sites en wij kunnen u niet garanderen dat de inhoud algemeen geaccepteerd is. Wij hebben dan ook geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van andere websites. Mochten wij echter vinden dat een website materiaal aanbied dat niet gepast is, dan zullen wij overgaan tot verwijdering.

Privacybeleid

Om gebruik te kunnen maken van het Gamen.nl buddyprogramma en het www.gamen.nl forum moeten gebruikers een gebruikersnaam, password en hun emailadres opgeven. Gamen.nl is NIET aansprakelijk voor de privacy van deze gegevens, voor welke gebruiker dan ook. Neemt u in ogenschouw dat alle informatie die u hier invult openbaar wordt gemaakt. Overweeg dan ook goed of u dit wilt! Wij zullen de door een gebruiker verstrekte persoonsgegevens niet aan derden ter beschikking stellen voor commerciële doeleinden maar aanvaarden GEEN aansprakelijkheid voor reclame-uitingen welke voortkomen uit onrechtmatig van ons verkregen gegevens. Mocht u willen worden verwijderd uit onze gebruikersdatabase dan dient u een email te sturen aan info@gamen.nl.

Wanneer U bezwaar heeft tegen (een gedeelte van) de inhoud van deze website, dan hebben wij graag dat u contact met ons opneemt. Wij hebben toestemming om alle gegevens die u aanlevert te wijzigen of te verwijderen als de gegevens niet in lijn liggen met deze voorwaarden of met het algemeen belang.

Eigendomsrechten en copyright:

De url, het design van de website van Gamen.nl, de linksdatabase en het www.gamen.nl buddyprogramma zijn eigendom van Infinitus ICT V.O.F., KvK-nummer: 09128709. Wanneer u gebruik wilt maken van een van bovenstaande zaken kunt u contact opnemen met ons via info@gamen.nl.Copyright 2000 - 2004  Nedvanced - Business Web Solutions
Gamen.nl - Footer Disclaimer - Webmaster - Alle Categorien - Admin - Banners