Xenoblade Chronicles Definitive Edition: in de review

We gaan eerst even terug in de tijd van de Nintendo Wii. Dit was een console die een wat korte tijd erg populair is geweest.

Bij deze console maakte je gebruik van controllers en was het zelfs mogelijk om lekker te bewegen terwijl je aan het gamen was. De controllers registreerde je bewegingen en zo was je toch goed bezig voor je gezondheid, terwijl je met je hobby bezig was.

Er waren vele games die goed in de smaak vielen, en een van die games was Xenoblade Chronicles. Het is dan ook niet zo gek dat deze game weer helemaal terug is, maar dan nu onder de naam Xenoblade Chronicles Definitive Edition.

De game Xenoblade Chronicles werd niet alleen uitgebracht op de Nintendo Wii, maar verscheen ook op de Nintendo 3DS. Het is nu de hoogste tijd voor nog een uitgave van deze game.

De game is nu uitgegeven op de Nintendo Switch. Ga lekker los met deze uitgebreide RPG uit Japan.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition Review Image

Positieve eerste reacties

Vele mensen zeggen dat het echt een goede remaster is van de game die ooit op de Nintendo Wii verscheen.

Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je nu ineens te maken hebt met een verhaal waarin je de characters of de werelden niet meer kent.

Voor de productie van deze game is de originele game erbij gepakt, maar zijn de graphics erg verbeterd ten opzichten van hoe het ooit was.

Zelfs de cutscenes zien er nu veel realistischer uit. Sommige liefhebbers van deze game stellen ook dat dit misschien wel een van de mooiste games is die je kunt spelen op de Nintendo Switch.

Reis door een prachtige wereld

Gamers zijn er dol op als ze door een wereld kunnen reizen en er onwijs veel te ontdekken valt. In deze game valt er zeker wat te ontdekken. De wereld ziet er niet alleen prachtig uit, ook zijn vele mensen van mening dat het ook een hele boeiende wereld is om te ontdekken.

Je hebt te maken met allerlei sidequests die je moet doen naast de spannende hoofdlijn in de game. Je bent echt op een groot avontuur en er zijn tal van plekken te ontdekken.

Mindere reacties

Verschillende gamers geven aan dat deze game niet erg makkelijk is, zeker niet op het begin. Je moet er echt je tijd in steken om het goed te kunnen spelen en in het begin van de game kan het nogal onduidelijk zijn wat de bedoeling is of hoe de besturing precies werkt.

Daarnaast zijn er een groot aantal gevechten te doen in deze game waarbij je gebruik moet maken van je vaardigheden. Ook deze dien je onder de knie te krijgen.

Deze vaardigheden worden helemaal onderin het beeld weergegeven terwijl je aan het vechten bent, en het kan zijn dat de game wat overweldigend over kan komen.

Een pluspunt is dat je wel degelijk kan wennen aan de gameplay en aan de besturing, maar dat dit gewoon even wat tijd kost.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition Review Game

Al met al een toffe game

Samenvattend is de game een echte aanrader, vooral voor liefhebbers van de eerdere edities van deze game.

Je leert allerlei leuke personages kennen, je bevindt je in een prachtige wereld en je gaat een enorm avontuur aan. Reis mee met Shulk, de hoofdpersonage van het verhaal.

Ontmoet allerlei andere personages die je zullen vergezellen op je reis en volg het verhaal die je te wachten staat. De game is misschien niet meer zo interessant als je deze al eens eerder hebt uitgespeeld, maar aan de andere kant is het toch wel weer mooi om te zien hoe de graphics zijn verandert.

Daarnaast zit er ook extra content in de game waarmee je de game toch nog wel een keertje extra zou willen spelen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Gamen - De beste gaming prijzen